Selecteer provincie

Vlaggencentrum De Jong

Details

Adres
Borckerveld 17
9468GV Annen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Vlaggencentrum is een bijzondere leverancier op het gebied van allerlei soorten vlaggenmasten, vlaggen, wimpels, banieren en spandoeken. Vlaggencentrum heeft inmiddels 10 jaar ervaring, terugkijkend vanaf onze beginperiode kunnen we concluderen trots te zijn op onze goede naam en het vertrouwen dat we van onze klanten ontvangen.
Als vlaggenbedrijf zijn wij lokaal, regionaal en op nationale schaal actief voor zowel particulieren, bedrijven en gemeenten.
Door een zeer uitgebreid assortiment van vlaggen, vlaggenmasten en de mogelijkheid om op maat te produceren, komt vlaggencentrum in principe aan elke mogelijke wens van onze klanten tegemoet. Kwaliteit, service, klantgericht denken en het nakomen van afspraken, daar kunt u bij ons altijd op rekenen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het leveren van een goed product, met de daarbij behorende goede advisering. Met onze kennis van vlaggen en vlaggenmasten adviseren wij u graag over
de mogelijkheden.

Onze polyester vlaggenmasten hebben een zeer lange levensduur zijn extra glasvezel versterkt, stormvast, onderhoudsvrij en gefabriceerd onder ISO 9002. Deze masten hebben een conisch verloop, dit houdt in dat de onderkant van de mast breed is en naar boven toe wordt de mast geleidelijk smaller. Standaard zijn deze masten uitgevoerd met een roterende goud, zilver of oranjekleurige sierknop, koord, kikker en worden ze compleet geleverd met een nastelbaar kantelanker, waardoor de mast eenvoudig kantelbaar en nastelbaar is en de genoemde lengtes netto lengtes zijn. De polyester masten zijn standaard wit van kleur (RAL 9010), maar zijn ook in diverse andere kleuren en diameters leverbaar met allerlei verschillende soorten accessoires.

Accessoires en toebehoren.
Naast vlaggenmasten zijn er vanzelfsprekend een groot aantal accessoires verkrijgbaar, een greep uit ons assortiment vindt u hieronder. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor aangepaste accessoires nagenoeg onbeperkt! Neem contact met ons op en leg ons uw wensen voor, wij bespreken deze graag met u.

Banierhouder, type AS.
De mast is natuurlijk een middel om de vlag in top te houden. Het gaat tenslotte om communicatie; een boodschap die u door middel van vlaggen wilt uitdragen. Om die boodschap ook bij windstil weer goed zichtbaar te laten zijn werd een banierhouder ontwikkeld. Bij dit systeem zorgt een 360° roterende uithouder ervoor dat de vlag strak uithangt en de boodschap duidelijk leesbaar is. Specialiteiten:
Accessoires en toebehoren, Aluminum vlaggenmasten, Banierhouder, type AS, Gevelstokken en toebehoren, ISS anti-diefstal systeem, Plaatsing van vlaggenmasten, Polyester vlaggenmasten, Provinciewimpels, Spandoeken, Vlaggen

Service:
Gratis offerte