Selecteer provincie

DEM BV 0511-421941: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Van Aylvawei 42
9105KT Rinsumageast
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Uw allround specialist voor klein- en grootschalige grond-, weg- en waterbouwkundige projecten, slooptechniek, milieutechniek en asbestsaneringen.

WMR is een open, professionele en flexibele organisatie die constant streeft naar het verbeteren van kwaliteit en effectiviteit. Deskundigheid, betrouwbaarheid en maatwerk zijn hierbij kernbegrippen.

Voor een bredere blik op de werkzaamheden van WMR verwijzen wij u naar andere pagina's op onze website. Bij 'projecten' en 'gerealiseerde projecten' krijgt u een beeld van onze (gerealiseerde) werkzaamheden.

WMR Rinsumageest B.V. is in 1977 opgericht als een zelfstandige onderneming van Boersma Beheer BV. Oorspronkelijk stonden de letters WMR voor Werktuigen Maatschappij Rinsumageest. WMR is een praktisch ingestelde organisatie, gespecialiseerd in de grond- weg-, en waterbouw, slooptechniek en milieutechniek. Vanaf 1977 is WMR gestaag gegroeid tot een middelgroot bedrijf met een huidig personeelsbestand van circa 75 medewerkers.


De werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne technieken op een veilige en milieuverantwoorde wijze. WMR biedt haar diensten aan en is voornamelijk werkzaam in opdracht van:
•industriële bedrijven
•overheidsinstanties
•bouw- en aannemingsbedrijven
•zorginstellingen
•woningbouwcorporaties
•particulieren

WMR heeft één vestiging met als standplaats Rinsumageest. Doordat WMR werkt vanuit één vestiging kunnen de kosten laag worden gehouden en is WMR in staat tegen concurrerende prijzen werken uit te voeren. Dit maakt WMR tot een aanwinst voor uw advies, onderzoek en uitvoering van projecten. Kortom een onmisbare schakel.


Service:
Gratis offerte

Tuinmachines:
Asbestsanering, Frontmaaier, Grond-, Weg- en Waterbouw, Milieutechniek, Minigraver, Slooptechniek, Tractor, Veegmachine

Tuingereedschappen:
Hark

Merken:
Honda, Kubota, Stiga, Stihl

Diensten:
Onderhoud, Reparatie

Producten:
Sneeuwschuiver