Selecteer provincie

Hankel's Leidekkers & Loodgieters 0515-333800: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Walperterwei 33
8731CD Wommels
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van alle dakdekkersbedrijven in de omgeving van Friesland moet u Hankels Technisch Bedrijf hebben. Want wij zorgen gegarandeerd voor een prachtig, kwalitatief, duurzaam, betrouwbaar en zelfs officieel gecertificeerd resultaat. Voor de beste prijs. Wij zijn immers ruim 30 jaar actief en hebben hierdoor een rijke ervaring opgebouwd vol specialistische vakkennis. Anders dan de meeste dakdekkersbedrijven zijn onze tarieven nog concurrerend geprijsd ook. Ervaar dit zelf; neem direct contact met ons op.

Dakdekkersbedrijven verzorgen de aanleg, reparatie en het onderhoud van alle soorten bliksembeveiliging, dakbedekking, koperwerken, lood- en zinkwerken. Hankel doet dit voor alle soorten klanten. Zowel particulieren, bedrijven, overheden en organisaties schakelen ons eerder in dan alle andere dakdekkersbedrijven. Want wij hebben brede ervaring met het werken aan alle soorten daken. Bijvoorbeeld voor flats, woonboerderijen fabriekshallen, windmolens, kerken en nog veel meer.

Ambachtelijke dakdekkersbedrijven: Hankel
Het aanleggen, repareren of onderhouden van een dak is zeer specialistisch werk. Gelukkig is Hankels Technisch Bedrijf een van de meest modern geoutilleerde dakdekkersbedrijven, waarbinnen gecertificeerde en speciaal opgeleide medewerkers werken. Wij zijn dan ook lid van de branchevereniging van dakbedekkers en bovendien VCA gecertificeerd.Service:
Email: [email protected], Gratis advies

Specialisatie:
Aardingen, Bliksembeveiliging, Dakgoot, Duurzame dakbedekking, Evenementen-beveiliging, Gevelbekleding, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Inspectie & Onderhoud, Koperwerk, Leisteen dakbedekking, Loodwerk en zinkwerk, Overspanningsbeveiliging, Pannendak, Plat dak

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakonderhoud, Dakrenovatie, Dakreparatie

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-VNI, VCA