Selecteer provincie

Hartog Installatietechniek Den

Details

Adres
Wijnakker 23
3773BV Barneveld
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Met zon vijftien jaar ervaring in het vak is Arnold den Hartog uw installateur in de breedste zin van het woord. Met de diplomas Eerste monteur Gas/Water/Warmte en Servicemonteur Installatietechniek op zak weet u zeker dat u met Den Hartog Installatietechniek kiest voor kwaliteit.

Den Hartog Installatietechniek is inzetbaar bij al uw werkzaamheden: zowel binnen als buiten. Bij de realisatie, verbouwing of het onderhoud van uw badkamer of toilet werken wij samen met alle gerenommeerde merken.

Ook zijn wij in staat uw gehele projecten van A tot Z af te handelen. Bij een badkamer kunnen wij bijvoorbeeld alles regelen in samenwerking met tegelzetters en elektriciens.

Aanvankelijk werkt Arnold den Hartog zelfstandig. Bij grotere projecten lopen er echter korte lijnen naar gespecialiseerde collegas. Zo bent u altijd verzekerd van de gewenste kwaliteit.

Den Hartog Installatietechniek is inzetbaar bij al uw werkzaamheden binnen én buiten het huis. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers en toiletten, maar kunnen ook uw leidingen buitenshuis installeren, onderhouden of repareren.

Wij zijn als loodgieters beschikbaar in de breedste zin van het woord. Naast het plaatsen en onderhouden van de reguliere cv ketels zijn wij ook gespecialiseerd in de realisatie van moderne warmtepompen.Installatie van:
Gas, Sanitair, Water

Merken:
Nefit, Remeha

Diensten:
Onderhoud, Reparatie