Selecteer provincie

Grondwerken Gebr Bonestroo 0341-261670: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Harderwijkerweg 321
8077RE Hulshorst
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0341-261670

fax : 0341-270723
verhuur van grondverzetmachines
zandhandel- grindhandel

Wat wij doen:
Grondwerken Gebr Bonestroo is een loon- en grondverzetbedrijf uit Hulshorst voor al uw civiele werkzaamheden binnen en buiten de regio. Het assortiment is uitgebreid en alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt ervan op aan dat wij de beste machines voor u hebben. Ons brede dienstenpakket met betrekking tot alle grondverzetwerkzaamheden kunnen wij voor diverse klanten op professionele wijze inzetten. Dankzij onze ervaring en ruime kennis van zaken kunnen wij voor iedere opdracht passende oplossingen realiseren. Voor informatie met betrekking tot ons uitgebreide dienstaanbod kunt u altijd contact met ons opnemen.

Diensten.
Onze diensten bestaan uit.
*Verhuur van grondverzet machines met bediening.
*Zand transport.
*Zand - grindhandel.
*Machinisten verhuur.
*Handel in verhardingsmaterialen.
*Gladheidsbestrijding.

Mocht u interesse hebben in verdere informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan raden wij u aan contact op te nemen met ons.

Garanties.
Vanwege onze ruime ervaring als grondverzetbedrijf uit Hulshorst met een groot vast en tevreden klantenbestand kunnen wij een gerust hart stellen dat al onze werkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn. Elke opdracht, groot of klein, krijgt van ons dezelfde professionele aandacht en inzet. De kennis en ervaring die wij in het verleden hebben opgedaan versterken onze kwaliteiten met betrekking tot de grondverzetwerkzaamheden in het heden en de toekomst. Wij zijn daarbij eerlijk en gedegen professionals, en voorzien u voordat wij beginnen met onze grondwerkzaamheden van een heldere prijsopgave.Openingstijden:
Maandag : 06:00 - 18:00
Dinsdag : 06:00 - 18:00
Woensdag : 06:00 - 18:00
Donderdag : 06:00 - 18:00
Vrijdag : 06:00 - 18:00
Zaterdag : 06:00 - 18:00
Zondag : geslotenDiensten:
Afvoeren, Bouwrijp maken, Egaliseren, Gladheidsbestrijding, Graafwerkzaamheden, Grondverzet, Grondwerkzaamheden, Machineverhuur, Transport, Verhuur

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren