Selecteer provincie

DPC Solutions

Details

Adres
Markt 27
7021AA Zelhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.dpcsolutions.nl

Wat wij doen:
DPC Solutions is een ICT specialist voor particulieren en bedrijven, gevestigd aan de Markt in Zelhem. DPC is al een aantal jaren actief in totaaloplossingen op het gebied van ICT en probeert zich te onderscheiden door het leveren van deskundig advies, kwalitatief hoogwaardige producten en een service die verder gaat dan het leveren van computer hardware en software alleen. Het leveren van een toegevoegde waarde op het gebied van service, ondersteuning en onderhoud is onze sterke punt.

Wij werken vanuit onze computerwinkel waar wij een showroom hebben met een breed assortiment aan computers, notebooks, computeronderdelen, supplies, software en randapparatuur. In de winkel kunnen de klanten een vrijblijvende offerte voor een computer of notebook laten maken waarbij ze ook zelf hun computer of notebook kunnen samenstellen met de gewenste computeronderdelen.

Bij de winkel bevindt zich ook de technische dienst waar men terecht kan voor storingen en reparaties van hardware- of softwarematige aard voor zowel computers, notebooks en randapparatuur. De belangrijkste kenmerken van de technische dienst zijn de vakkundige reparaties en de snelle afhandeling hiervan. Op de technische dienst worden verder computers geassembleerd en worden er computeronderdelen ingebouwd voor uitbreiding van een computersysteem.

Het aanleggen van kleine netwerken, ADSL en kabelinternet is ook een activiteit van DPC. Wij doen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven en als de klant het wil dan regelen wij alles, van het aanvragen van internet tot de aanleg, aansluiten van computers, notebooks, randapparatuur en de bijbehorende uitleg.

Voor het MKB proberen wij ook oplossingen te bieden. Denk bijvoorbeeld aan uitbesteding van uw netwerkbeheer, het vervangen van computers, notebooks en randapparatuur, het onderhouden van de computers, notebooks en randapparatuur en natuurlijk het onderhouden van het netwerk zelf. DPC werkt hiervoor o.a. met verschillende onderhoudscontracten waarbij de klant zelf en met het advies gegeven door DPC bepaald hoe deze eruit komt te zien. Bij storing aan de server, computer, notebook of andere hardware of software, staan wij binnen de afgesproken tijd bij u op de stoep.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 20:00
Zaterdag : 09:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Bezorgservice, computerservice op locatie, cursussen op maat, eigen technische dienst, Gratis offerte, hulp op afstand, online contactformulier, online shop, showroom aanwezig, webdesign

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Back-up maken, Data herstel, glasvezel, Harddisk recovery, Hardware update, Installatie, Internet installatie, Netwerkbeheer, Onderhoud, Reparatie, Reparatie op locatie, Schoonmaken, Spyware verwijderen, Systeembeheer, Verkoop, Virus verwijderen

Producten:
Antivirus software, Beeldscherm / monitor, bekabeling, cd/dvd brandsoftware, cd's en dvd's (incl. labels), Computeronderdelen, Computer / pc, Externe harde schijf, Geheugen / memory, Geluidskaart, Harde schijf, inktcardridges, Laptop / notebook, modems / routers, moederbord, notebooktassen / notebooksleeves, office-pakketten, printpapier, Randapparatuur, Software, Tablet, videobewerkingssoftware, Videokaart, Windows

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Faciliteit / aanbieder:
Computerwinkel

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
ICT waarborg certificaat