Selecteer provincie

Mauri Osteopathie

Details

Adres
Kapellerlaan 136
6045AJ Roermond
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In 1997 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd waarna ik drie jaar lang in Duitsland in verschillende praktijken en instellingen heb gewerkt. In 2000 ben ik door de ontwikkelingsorganisatie VSO uitgezonden naar de Kiribati.

Kiribati is een eilandenstaat in de Stille Zuidzee op het kruispunt van de datumlijn en evenaar. In dit ontwikkelingsland heb ik 2 jaar gewerkt als fysiotherapeut. Vaak onder erbarmelijke omstandigheden, altijd met weinig middelen.

Bij terugkeer in Nederland in 2002 ben ik begonnen aan een masterstudie in de Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht (beleid en beheer van de gezondheidszorg). In 2005 ben ik afgestudeerd waarna ik ben gaan werken in de fysiotherapiepraktijk van Harry Roncken. Deze praktijk heb ik vanaf 2006 onder de naam mauri fysio voortgezet.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat er tijd en ruimte is voor een persoonlijke benadering. Aandacht voor de cliƫnt in brede zin is noodzakelijk om een optimale individuele behandeling te kunnen aanbieden.

Regelmatig volg ik bij- en nascholing om mijn kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen
recent heb ik de opleiding tot osteopaat afgerond en ben hierin ook een praktijk gestart. Deze praktijk, mauri osteopathie, is gevestigd in hetzelfde pand als mauri fysio waardoor er nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines mogelijk is.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : gesloten
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Behandeling, Cranio Sacraal therapie, Onderzoek, Preventie

Doelgroep:
Baby's, Kinderen, Volwassenen

Behandeling van:
Bekkeninstabiliteit / bekkenklachten, Buikklachten, Burn-out, Concentratieproblemen, Gewrichtsklachten, Heupklachten, Hoofdpijn, Huilbaby, Incontinentie, Menstruatiestoornis, Migraine / hoofdpijn, Nekklachten, RSI, Rugklachten, Schouderklachten, Spastische darm, Sportblessures, Stressklachten, Vermoeidheid, Whiplash, Zwangerschapsklachten

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
NOF, NVO