Selecteer provincie

Raayland College locatie Venray 0478-551155: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Leunseweg 6
5802CH Venray
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Gymn Ath HAVO VMBO Praktijkonderwijs

Postbus166, 5800AD, Venray
http://www.raayland.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Raayland College: Samen met jou!

Wij zijn een brede scholengemeenschap voor Voortgezet Onderwijs in Venray, bestaande uit Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Atheneum en Gymnasium.

Een fijne school. Iedereen hoort erbij!

Via onze website laten wij je graag kennismaken met het Raayland College. Om te beginnen: wie zijn wij? Onze identiteit wordt gevormd door alles wat met onze school te maken heeft; de mensen die bij ons werken, ons schoolgebouw, de wijze waarop we communiceren, ons logo, onze visie op onderwijs, ons aanbod, onze leerlingen en onze activiteiten. Hoewel we onmogelijk alle informatie kwijt kunnen op onze website, hopen we dat je toch een beter beeld krijgt van wie wij zijn.

Een breed, eigentijds aanbod in een veilig en stimulerend leerklimaat!
Als onderwijsinstelling voor voortgezet onderwijs hebben wij een breed, eigentijds aanbod voor alle leerlingen op het gebied van kennisontwikkeling, begeleiding en zorg en buitenschoolse activiteiten.

Het Raayland College is een veelzijdige, regionale school met een veilig en stimulerend leerklimaat. We bieden een breed, eigentijds aanbod.
Ruim 2400 leerlingen volgen bij ons voortgezet onderwijs; van Praktijkonderwijs tot en met Gymnasium Plus, verdeeld over drie kleinere, overzichtelijke sectoren.

Het motto van onze school is:
Op 't Raayland haal je het beste uit jezelf.

Daarmee bedoelen we dat we de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en medewerkers heel belangrijk vinden. Iedereen is anders en heeft eigen, andere interesses en capaciteiten. Dat zie je ook terug in de verschillen tussen onze drie sectoren. Die verschillen zijn er niet voor niets. De samenwerking tussen leerlingen, ouders, medewerkers van de school en externe relaties, zien wij als een belangrijke voorwaarde om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Daarbij geldt voor ons allemaal dat we een vraaggerichte houding hebben. Dat betekent niet: u vraagt wij draaien, maar samen zoeken naar wat nodig en mogelijk is. Resultaatgericht werken is voor ons vanzelfsprekend. En afspraak is afspraak.

Geen mens staat op zichzelf. Onze school dus ook niet. Wij zijn maatschappelijk betrokken en brengen de maatschappij binnen de school. Dat zie je terug is ons onderwijsbeleid en onze vele culturele en buitenschoolse activiteiten in binnen- en buitenland.

Het Raayland College is een fijne school. Iedereen hoort erbij.
Samen maken wij van het Raayland College een heel goede school.
Opleidingsniveau:
Atheneum, Gymnasium, HAVO, LWOO, Praktijkonderwijs, VMBO, VWO

Leerwegen VMBO:
Basisberoepsgerichte leerweg, Gemengde leerweg, Kaderberoepsgerichte leerweg, Theoretische leerweg / VMBO-t

Sectoren VMBO:
Economie, Techniek

Tweetalig onderwijs:
Engels

Diensten:
Lessen

Activiteiten:
Sportdag