Selecteer provincie

Bex*communicatie 040-2945252: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Piuslaan 70
5614CM Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
De adviseurs van Bex*communicatie zijn communicatiegeneralisten. Zij zijn thuis op het vlak van corporate communicatie, interne communicatie en marketingcommunicatie. Met onze brede dienstverlening hebben wij voor ieder in- en extern communicatievraagstuk een oplossing die werkt.

Bex* is een vaste waarde in de top van de Nederlandse communicatiewereld en bestaat uit Bex*communicatie en Bex*training en coaching.

Bex*communicatie richt zich met communicatieonderzoek, -advies, -uitvoering en -detachering/interim management op het versterken van de communicatiekracht van bedrijven, overheden en non-profit organisaties.

Bex*training en coaching richt zich met persoonlijke communicatietrainingen en coachingstrajecten op de versterking van de persoonlijke communicatiekracht van Raden van Bestuur, directies, woordvoerders en communicatieprofessionals.
Diensten:
Analyse, Coaching, Communicatiemanagement, Communicatiestrategie, Webdesign, Workshops

Specialisme:
Campagnes, Communicatie adviesbureau, Corporate communicatie, Crisiscommunicatie, Crisismanagement, Detachering, Interim management, Interne communicatie, Issuemanagement, Marketingcommunicatie, Media, Mediatraining, Onderzoek, Online communicatie, Positionering, Projectmanagement, Public relations, Verandermanagement

Producten:
Magazines, Websites