Selecteer provincie

Limburg Stirum Notariskantoor Van

Details

Adres
Koninginneweg 2
1217KW Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

* Uw Maatwerknotaris *
Concurrerend in Prijs & Kwaltiteit
Ruime Parkeergelegenheid Eigen Terrein

http://www.maatwerknotaris.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Notariskantoor Van Limburg Stirum is een jong kantoor (in 2000 gestart), het is gevestigd in Hilversum op de makkelijk bereikbare hoek van de Koninginneweg met de 's-Gravelandseweg.

Het ruime eigen parkeerterrein zorgt ervoor dat cliënten geen last hebben van het in Hilversum zo grote parkeerprobleem.

Het kantoor verricht werkzaamheden op alle notariële gebieden zoals het onroerend goed, het familierecht in al haar facetten en het vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Uitgangspunt daarbij is: via korte lijnen snel een goed product af te leveren, waarbij laagdrempeligheid wordt nagestreefd en de cliënt altijd met vragen kan aankloppen.

Aarzel daarom niet om ons te benaderen met een vraag of een probleem. Door de brede opzet van het kantoor kunnen wij u op elk notarieel gebied terzijde staan.

Naast de notaris zijn er twee kandidaat-notarissen, een juridisch stagiair, een boekhouder, vier secretaresses en twee receptionistes op het kantoor werkzaam, die vrijwel allemaal over de nodige ervaring beschikken.
Notariële aktes:
Aandelenoverdracht, Besloten vennootschap, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Schenking, Testament