Selecteer provincie

Seniorenappartementen Veenstaete

Details

Adres
Oudergaarde 1
1241AX Kortenhoef
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Inovum is een gespecialiseerde zorgorganisatie in Wijdemeren. Vanuit het verpleeghuis en het Behandel- en Adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg en behandeling. Thuiszorg Inovum biedt thuiszorg, huishoudelijke hulp en dagactiviteit in Loosdrecht, Kortenhoef, s-Graveland, Hilversum en omgeving. Samen vormen deze diensten een keten in zorg. Dit betekent dat de medewerkers van Inovum u altijd van dienst kunnen zijn. Ook als uw zorgvraag verandert.

Veenstaete heeft 137 luxe huurappartementen van verschillende grootte voor 55+ en twee groepswoningen voor ouderen met dementie. Het hele gebouw is rolstoel toe- en doorgankelijk. Daarbij biedt Veenstaete verschillende voorzieningen zoals een winkel, Brasserie met terras in de binnentuin, kapsalon, pedicure en ruimte voor fysio- en ergotherapie. In Veenstaete wonen mensen zelfstandig, maar is zorg dichtbij.

Op de verschillende locaties van Inovum is een breed aanbod aan diverse activiteiten. Activiteiten gericht op ontspanning, creativiteit, plezier, sociaal contact en eigen ontplooiing. De activiteiten variëren van een filmavond met filmklassiekers tot samen zingen, muziekluisteren, bloemschikken, schilderen etc. In een groep op locatie of de woongroep. In het verpleeghuis wordt samen met de cliënt gekeken waar hij of zij aan deel wil nemen. Woont u zelfstandig dan regelt u zelf waar u aan deel wil nemen. Inovum biedt informatie over het aanbod, eventuele kosten en inschrijving via informatiegidsen, nieuwsbrieven of middels posters op locatie.Service:
Binnentuin en terras, Fysio- en ergotherapie, Huren van alarmtoestel mogelijk, Kapper aanwezig, Pedicure aanwezig, Winkel in het zorgcomplex aanwezig, Zorg wordt 24 uur per dag / 7 dagen per week gegeven

Toegankelijkheid:
Faciliteiten voor blinden, Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen

Soort accommodatie:
Appartement

Diensten:
Appartementen verhuur, Verhuur / huren

Soort aanbieder:
Zorgaanbieder