Selecteer provincie

Veenstaete Inovum Groepswoningen PG

Details

Adres
Oudergaarde 1
1241AX Kortenhoef
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Inovum is een gespecialiseerde zorgorganisatie in Wijdemeren. Vanuit het verpleeghuis en het Behandel- en Adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg en behandeling. Thuiszorg Inovum biedt thuiszorg, huishoudelijke hulp en dagactiviteit in Loosdrecht, Kortenhoef, s-Graveland, Hilversum en omgeving. Samen vormen deze diensten een keten in zorg. Dit betekent dat de medewerkers van Inovum u altijd van dienst kunnen zijn. Ook als uw zorgvraag verandert.

Bij Inovum ontvangt iedereen de zorg of behandeling die het beste bij hem past. U bepaalt zelf hoe de zorgverlening aan u vorm krijgt. Ons deskundig en betrouwbaar personeel zet zich daar, samen met mantelzorgers en vrijwilligers, dagelijks voor in.

Op de verschillende locaties van Inovum is een breed aanbod aan diverse activiteiten. Activiteiten gericht op ontspanning, creativiteit, plezier, sociaal contact en eigen ontplooiing. De activiteiten variëren van een filmavond met filmklassiekers tot samen zingen, muziekluisteren, bloemschikken, schilderen etc. In een groep op locatie of de woongroep. In het verpleeghuis wordt samen met de cliënt gekeken waar hij of zij aan deel wil nemen. Woont u zelfstandig dan regelt u zelf waar u aan deel wil nemen. Inovum biedt informatie over het aanbod, eventuele kosten en inschrijving via informatiegidsen, nieuwsbrieven of middels posters op locatie.Toegankelijkheid:
Gehandicaptenparkeerplaats, Lift aanwezig, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
24-uurszorg, Aangepaste zorg na ontslag uit ziekenhuis, Begeleiding bij dagelijkse activiteiten, Dagactiviteiten, Groepsverzorging voor dementerenden

Zorgverleners:
Activiteitenbegeleider, Diëtist, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Logopedist, Maatschappelijk werker, Psycholoog, Verpleeghuisarts, Verplegend personeel, Verzorgend personeel

Woningaanbod:
Appartement in verzorgingshuis, Verpleegzorg, Woongroepen voor dementerenden

Specialisatie:
Dementerenden, Ouderen

Aangesloten bij / Certificering:
ISO 9001 kwaliteitskeurmerk, Waarborgzegel Fixatievrije Zorginstelling