Selecteer provincie

Koffiehuus Pannenkoeken 0548-681316: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Hellendoornseweg 40
7447SH Hellendoorn
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Koffie-Pannenkoekenhuus Marle en het Blikkenmuseum in Hellendoorn kan, naast het serveren van koffie en pannenkoeken, voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kan er gecombineerd worden met een bezoek aan het Blikkenmuseum.

Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen.Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is.

Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge.Ons bedrijf heeft een capaciteit van honderd plaatsen, en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet.

Ook bezitten wij een prachtige, gecertificeerde tent met een capaciteit van 250 personen. Zeer geschikt voor bruiloften, buurtfeesten, beurzen etc.Behoefte aan een avond vol gezelligheid, spel en plezier?Dit alles beleeft u gegarandeerd wanneer u een bezoek brengt aan de All-in Entertainment avond bij het pannenkoekenhuus Marle!U zult versteld staan van de mogelijkheden. Het is moeilijk kiezen tussen de tal van thema's waarmee we u verrassen. Een greep hieruit zijn bijvoorbeeld:

- Back to the sixties - Ik hou van Holland - Boerenavond - Maffia-avond

- Breugeliaans feest - Zeerovers-feest - ZwerversfeestMaar ook:

- Huifkarrensmokkeltocht - De telefoon - BuikdansworkshopAlles staat in het teken van spel en plezier. Dus voor een gezellig en geslaagd avondje uit, kom dan naar het pannenkoekenhuus en ontdek de vele mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Dé plaats voor ultiem spelvermaak!Dankzij diverse arrangementen is het pannenkoekenhuus uitermate geschikt voor al uw feesten en partijen of zelfs voor als u niets te vieren heeft.Voor gezelschappen, bedrijven, scholen en kinderfeestjes die buiten onze reguliere openingstijden willen komen, passen wij graag onze openingstijden aan. Dit kan altijd in overleg met ons worden vastgelegd.Openingstijden:
Maandag : 10:00 - 21:00 April tm september
Dinsdag : 10:00 - 21:00 April tm september
Woensdag : 10:00 - 21:00 April tm september
Donderdag : 10:00 - 21:00 April tm september
Vrijdag : 10:00 - 21:00 April tm september
Zaterdag : 10:00 - 21:00 April tm september
Zondag : 10:00 - 21:00 April tm septemberService:
Buiten openingstijden op afspraak, Groepen elke dag op afspraak mogelijk, Oktober tm maart alleen zaterdag en zondag 14.00 - 20.00 open

Diensten:
All in entertainment, Bedrijfs arrangementen, Buffet, Feest tent, Huifkartocht fietstocht, Koffie huis, Pannenkoekenhuis, Wandeltocht

Betalingsmogelijkheden:
Contant