Selecteer provincie

Kinderopvang Pardoes 0541-350540: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Ottershagenweg 47
7635LT Lattrop-Breklenkamp
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Pardoes Kinderopvang heeft kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalactiviteiten op verschillende locaties in de gemeente Dinkelland.

Ons kinderdagverblijf biedt een veilige, warme en verantwoorde omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Binnen ons kinderdagverblijf willen wij ons zoveel mogelijk aansluiten bij de belevingswereld en de ontwikkeling van uw kind. De inrichting is speciaal ingericht voor de opvang van jonge kinderen. Wij hebben gekozen voor een huiselijke en warme inrichting met meubilair in natuurlijke tinten. Het zal gauw een vertrouwde plek zijn voor uw kind. Wij beschikken over een afgebakende buitenspeelruimtes.

De Buitenschoolse opvang (BSO) biedt een gezellige en uitdagende plek voor kinderen na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. Kinderen vanaf 4 jaar tot einde basisschool leeftijd zijn van harte welkom is onze BSO-groep. De kinderen worden door de groepsleidsters van school gehaald in Denekamp en Noord-Deurningen. Bij kinderopvang Pardoes willen wij een verlengstuk zijn van thuis. Kinderen kunnen in de naschoolse opvang zich lekker uitleven of juist tot rust komen.

De peuteractiviteiten worden aangeboden op vaste dagdelen in een vaste groep kinderen (groepen tussen de 10 en 14 kinderen). Op de locaties in Denekamp en Noord Deurningen wordt gewerkt met combi-groepen, waardoor ook kinderen die bepaalde dagdelen in de kinderopvang zijn mee kunnen doen aan peuterspeelzaalactiviteite
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
flexibele tijden in overleg

Toegankelijkheid:
Begane grond

Vorm:
Buitenschoolse opvang, Dagopvang, Kinderdagverblijf, Naschoolse opvang, Oppas, Peuterspeelzaal

Voorzieningen:
Buitenspeelruimte

Diensten:
Halen en brengen van kind

Beleid en kwaliteit:
Pedagogisch beleidsplan aanwezig