Selecteer provincie

Kühlkamp Buitenhout

Details

Adres
De Pol 6
7581CZ Losser
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.kuhlkamp.nl

Wat wij doen:
Met drie activiteiten onder één dak is Kühlkamp in Losser al jarenlang actief op de Nederlandse markt. Onder de naam Kühlkamp Buitenhout zijn wij al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres als het gaat om hout- en houtproducten voor buiten. Kühlkamp Buitendesign & Wellness levert producten uit het topsegment aan buitenmeubelen zoals Gloster, Royal Botania, Borek, Max&Luuk en CaneLine. Verder zijn wij importeur van één van de meest energiezuinige whirlpools van de wereld namelijk Beachcomber Hot Tubs. De derde activiteit is Kühlkamp Buitenspelen, die professionele speeltoestellen levert voor scholen, kinderdagverblijven, gemeenten, campings en speeltuinverenigingen.

Een voordelig totaalaanbod en vakkundig maatwerk
Binnen Kühlkamp Buitenhout liggen de speerpunten op schuttingen, overkappingen en kunstgras. Op het showterrein buiten vindt u deze speerpunten duidelijk terug. Naast een aantal modellen overkappingen staat er een ruime keuze in schuttingen. Hierin valt de laatste jaren ook een trend te bespeuren. De hout/beton uitvoering is nog steeds de meest verkochte schutting maar combinaties als beton/beton zijn in opkomst en ook materialen als kokos en composiet zijn erg trendy. Vergaande technische ontwikkelingen in kunstgras zorgen voor een product dat nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden is en vele toepassingsmogelijkheden kent.

Maatwerk en advies
In Losser heeft Kühlkamp ook haar timmerwerkplaats ondergebracht. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke wensen. Maatwerk wordt ook een steeds belangrijker onderdeel van de activiteiten. Hierbij hoort natuurlijk ook een deskundig advies. Op beide mag u, als klant, dan ook rekenen. Vakkundige montage door de montageploeg behoort ook tot de mogelijkheden.

Webshop
Naast schuttingen, overkappingen en kunstgras vindt u in onze moderne webshop nog veel meer artikelen voor uw buiteninrichting. Denk aan schaduwdoek, buitenkleden, heaters, barbecues, speeltoestellen, skelters, trampolines etc.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00 nov t/m febr gesloten om 17.00 uur
Dinsdag : 07:30 - 18:00 nov t/m febr gesloten om 17.00 uur
Woensdag : 07:30 - 18:00 nov t/m febr gesloten om 17.00 uur
Donderdag : 07:30 - 18:00 nov t/m febr gesloten om 17.00 uur
Vrijdag : 07:30 - 18:00 nov t/m febr gesloten om 17.00 uur
Zaterdag : 08:00 - 17:00 nov t/m febr gesloten om 13.00 uur
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 08:00 - 17:00
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : 12:00 - 17:00
Koningsdag : gesloten
Bevrijdingsdag : 08:00 - 18:00
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
Suikerfeest : 08:00 - 18:00
Sinterklaas : 08:00 - 17:00
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : 08:00 - 13:00 Service:
Gratis offerte, tevens webshop

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Producten:
Accessoires, Barbecues / BBQs, Betonschuttingen, Bloembakken, Blokhutten, Boomschors, Buitenkeukens, buitenkleden, Carports, Dierenverblijven, Garages, Geïmpregneerd hout, Gereedschappen / tuingereedschappen, Hardhout, heaters, hot tubs, houtbeits, jacuzzi, kokosschuttingen, kunstgras, maatwerk, overkapping, Overkappingen, parasols, pergola's, Pergola's, picknickbank, picknickbanken, Plantenbakken, Poorten, Potgrond, Priëlen, Rondhout, schaduwdoek, schommels, schoonloopmatten, Schuren, Schuttingen, skelters, spabaden, speelhuisjes, Speeltoestellen, stikkan houtklover, terrasheaters, trampolines, Tuinaarde / tuingrond, tuinaccessoires, tuinbeits, Tuindecoratie, tuinhaarden, Tuinhekken, Tuinhout, Tuinhuisjes, Tuinmeubels, tuinmeubilair, Tuinschermen, Turf / tuinturf, veranda's, Veranda's, Verlichting / tuinverlichting, Vlonders, whirlpools, windschermen, zandbakken

Diensten:
Advies, Maatwerk, Onderhoud, Reparatie, Verkoop

Soort aanbieder:
Houthandel, Webshop

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Contant, iDeal, Incasso, Onder rembours, Pin, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
Thuiswinkel Waarborg