Selecteer provincie

Camping & Groepsaccommodatie De Oldemeyer

Details

Adres
Grote Beltenweg 13
7794RA Rheeze
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Camping "De Oldemeyer" is een gezellige familiecamping. Alles is op de camping aanwezig, zo zorgen wij dat u een ontspannen en gezellige vakantie heeft. U vindt onder andere: een kampwinkel, verwarmd zwembad met waterglijbaan, verwarmd peuterbad, een restaurant, visvijver, fiets- en skelterverhuur, grote springkussens en veel meer speel- en sportattributen.

In de schoolvakanties is er een actief recreatie-team aanwezig die allerlei sport en spelactiviteiten zal aanbieden. In juni en september is er een activiteitenprogramma voor de 55-plussers.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezette plaatsen met eigen stroom- en watervoorziening. Ongeveer de helft beschikt over een eigen (vuil)waterafvoer. Er zijn ook 2 sanitairgebouwen aanwezig met op het veldje Mees een douche- en toiletgelegenheid voor minder-validen. Elk kampeer- en stacaravanveld heeft een eigen speeltuintje met zandbak, zodat u uw kinderen ziet spelen.

Naast de verhuur van caravans, kunt u ook bij ons terecht voor aankoop van een stacaravan. Dit geldt zowel voor compleet ingerichte stacaravans als voor nieuw te plaatsen caravans.

Ook is er de groepsaccommodatie 't Zomerhuis te huur voor familie-reunies, groepen, scholen etc. Wij kunnen een compleet feest verzorgen of u huurt de zaal en doet alles zelf.Service:
groepsaccommodatie, huur stacaravans, kampeerplaatsen, verkoop stacaravans

Verhuur:
Caravan, Fietsen, Groepsaccommodatie

Soort camping:
Familiecamping

Diensten:
Kinderactiviteiten, Recreatie, Sportactiviteiten, Verhuur

Staanplaatsen voor:
Stacaravan, Tent, Vouwwagen

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin