Selecteer provincie

VoetenWelzijn

Details

Adres
Stolwaardplein 1
2821WD Stolwijk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij VoetenWelzijn

In het gebouw Wilgenhoven te Stolwijk is een geheel nieuw centrum voor VoetenWelzijn geopend. Inmiddels is het steeds verder uitgebried met diverse diciplines, zodat we een breed aanbod hebben voor de totale verzorging van de mens.

Voetverzorging/ Pedicure
Op het gebied van voetverzorging wordt een compleet pakket aangeboden zoals pedicurebehandelingen, ontspannings en voetreflexzonemassages, SPA-behandelingen en nail art. Binnen de voetverzorging is er in ons centrum een specialisatie voor diabetes, reuma en de ouder wordende voet.

Hand en nagelverzorging.
Ook voor een complete hand en nagelverzorging kunt u bij ons terecht zoals; manicurebehandeling met paraffinepakking, gelnagels, nailart en french manicure voor handen en voeten.

Orthopedie.
VoetenWelzijn werkt samen met LIVIT orthopedie. Zij zullen twee keer per maand op donderdagmiddag, spreekuur verzorgen voor traditionele orthopedische hulpmiddelen zoals; prothesen en orthesen, maatschoenen, elastische kousen en steunzolen. Heeft u pijnlijke voeten of lage rugklachten bij dagelijkse activiteiten? ondervindt u last van uw gewrichten bij het hardlopen? maak dan een afspraak voor een voetanalyse.
Steunkousen.
Tweemaal per maand op dondermiddag is er spreekuur voor het aanmeten van steunkousen.

Massages.
Voor het welzijn van de gehele mens hebben wij een uitgebreid programma van massages zoals sportmassage, ontspanningmassage, hotstonemassage, Chinese voet & rugmassages. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de Triggerpoint en DORNtherapie.

Homeopathie
Voor overige fysieke en emotionele klachten is op afspraak een klassiek homeopaat aanwezig, die tevens is gespecialiseerd in klassieke homeopathie bij kinderen.Openingstijden:
Maandag : 09:30 - 20:30
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 12:30
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
http://voetenwelzijn.praktijkinfo.nl/, Zie onze website voor meer informatie

Behandelingen:
Beautyarrangementen, Hand en nagelverzorging, Homeopathie, Hotstone, ontspanning, Massages, Triggerpoint, Nagelstyling, Orthopedie, Pedicure, Steunkousen, Voetverzorging

Aangesloten bij / Certificering:
ProVoet