Selecteer provincie

Fysiofitness en Fysiotherapie Janssen Nederweert 0495-625657: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Staat 40
6031EM Nederweert
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Algemene Fysiotherapie, Manuele therapie
Ouderen Fysiotherapie
Sportfysiotherapie - Fysiofitness
Oedeemtherapie / Lymfedrainage
fysiotherapeuten helpen u uw klachten naar

[email protected]

http://www.fysiofitnessnederweert.nl

Wat wij doen:
FysioFitnessNederweert is de enige PLUSpraktijk in Nederweert. Wij bieden hoogwaardige klantgerichte zorg m.b.t. fysiotherapie, reïntegratie, preventie en leefstijl.

Onder het motto Bewegen voor Gezondheid kunt u in een fraaie en stimulerende omgeving onder professionele en enthousiaste begeleiding van onze fysiotherapeuten werken aan uw herstel.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan: manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, longrevalidatie, revalidatie en fysiofitness.De praktijk is aangesloten bij Claudicationet, Parkinsonnet en MS Zorg. . Meestal is een verwijzing door huisarts of specialist niet nodig en kunt u direct met ons een afspraak maken.

Er is een nauwe samenwerking met huisartsen en specialisten. Met andere paramedische zorgverleners zoals logopediste, ergotherapeute en diëtiste hebben wij een multidisciplinair samenwerkingsverband, Topzorg Nederweert. Ook voor Buurtzorg Nederweert zijn wij voorkeursaanbieder van fysiotherapeutische zorg aan huis.

De praktijk is aangesloten bij Het Gezonde Net, een landelijke keten van geselecteerde fysiotherapie-praktijken, die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Mede hierdoor zijn wij voor de meeste zorgverzekeraars een voorkeursaanbieder van fysiotherapeutische zorg. Uiteraard zijn al onze gespecialiseerde fysiotherapeuten geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.

Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 20:30
Dinsdag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 20:30
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 10:30
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialismen:
begeleiding MScliënten, begeleiding Parkinsoncliënten, Bekkenbodemtherapie, Conditietraining, COPD, FysioFitness, Fysiotherapie, Geriatrische fysiotherapie, Lymfedrainage, Manuele therapie, Medical Taping Concept, Oedeemtherapie, Revalidatie, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie

Therapievorm:
Bewegingstherapie, Looptraining, Manuele therapie, Massagetherapie, Oedeemtherapie, Oefentherapie, Revalidatie, Thuiszorgfysiotherapie

Werkomgeving:
Bezoek aan huis, Particuliere praktijk

Betalingsmogelijkheden:
Via een verzekering, Bank / giro overschrijving, Pin, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
KNGF, HCA, Het Gezonde Net