Selecteer provincie

Manuele therapie en Fysiotherapie Nederweert Janssen 0495-625657: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Staat 40
6031EM Nederweert
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.fysiofitnessnederweert.nl

Wat wij doen:
FysioFitnessNederweert is de enige PLUSpraktijk in Nederweert. Wij bieden hoogwaardige klantgerichte zorg m.b.t. fysiotherapie, reïntegratie, preventie en leefstijl.

Onder het motto Bewegen voor Gezondheid kunt u in een fraaie en stimulerende omgeving onder professionele en enthousiaste begeleiding van onze fysiotherapeuten werken aan uw herstel.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan: manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, longrevalidatie, revalidatie.De praktijk is aangesloten bij Claudicationet, Parkinsonnet en MS Zorg. Meestal is een verwijzing door huisarts of specialist niet nodig en kunt u direct met ons een afspraak maken.

Er is een nauwe samenwerking met huisartsen en specialisten. Met andere paramedische zorgverleners zoals logopediste, ergotherapeute en diëtiste hebben wij een multidisciplinair samenwerkingsverband, Topzorg Nederweert. Ook voor Buurtzorg Nederweert zijn wij voorkeursaanbieder fysiotherapeutische zorg aan huis.

De praktijk is aangesloten bij Het Gezonde Net, een landelijke keten van geselecteerde fysiotherapie-praktijken, die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Voor de meeste zorgverzekeraars zijn wij een voorkeursaanbieder van fysiotherapeutische zorg. Uiteraard zijn al onze gespecialiseerde fysiotherapeuten geregistreerd in het kwaliteits-register van het KNGF.

Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 20:30
Dinsdag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 20:30
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 10:30
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Behandeling aan huis mogelijk, FysioFitness, Fysiotherapie, Fysiotherapie bij COPD, Fysiotherapie bij rugklachten, Geriatrie fysiotherapie, Manuele therapie, Oedeemtherapie, Sportrevalidatie

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Begeleiding, Instructies, Leefstijladviezen, Rugschool

Behandeling van:
Artrose, Hoofdpijn, Houding, Nekklachten, Rugklachten, Schouderklachten, Whiplash

Soort therapie:
Manuele therapie

Betalingsmogelijkheden:
Via een verzekering, Bank / giro overschrijving, Pin, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Het Gezonde Net, HCA, KNGF