Selecteer provincie

Brouwers BV Adviesbureau

Details

Adres
Minderbroederssingel 15
6041KG Roermond
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0475-334651

fax : 0475-311400

Wat wij doen:
Met onze expertise dragen we bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid, leefbaarheid en ruimtelijke kwaliteit van de bebouwde en natuurlijke omgeving. Adviesbureau Brouwers streeft naar creatieve en duurzame oplossingen, waarbij techniek en vormgeving altijd in balans zijn. Zodat mensen aangenaam kunnen wonen, werken en recreëren.

Een goede bereikbaarheid en verkeersveiligheid vragen om een doordachte infrastructuur en een goede inrichting van de openbare ruimte. Een infrastructureel project beslaat echter niet alleen de technische kant; ook de wijze van contractvorming, kostencalculatie, veiligheid en interactie met betrokken partijen spelen een rol.

Adviesbureau Brouwers beschikt over een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisaties en bestuurlijke procedures. Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat om draagvlak te creëren bij alle belanghebbende partijen. Wij nemen het volledige proces van haalbaarheidsonderzoek, ontwerp en uitwerking tot realisatie en begeleiding graag bij u uit handen voor onder meer woningbouwplannen, wegreconstructies, rioleringsplannen, (her)inrichting bedrijventerreinen, wegonderhoud, reconstructies van dorpskernen of bestratingsplannen.Diensten:
Advies, Engineering, Ontwerpen, Projectmanagement, Uitvoering, Uitvoeringsbegeleiding

Doelgroep:
Bedrijven

Type opdracht:
Bewegwijzering, Bodemonderzoek, Cultuurtechniek, Infrastructuur, Recreatie, Sanering, Weg- en waterbouw

Aangesloten bij / Certificering:
NLingenieurs, Lloyd's RQA, ISO-9001