Selecteer provincie

Hecke Houben Notarissen Van

Details

Adres
Steegstraat 1
6041EA Roermond
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0475-492777

fax : 0475-311905

Wat wij doen:
Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor waar niet uw akte, maar ú centraal staat en u verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning. De persoonlijke benadering van en aandacht voor de klant kenmerkt ons kantoor.

Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een gevarieerde en brede praktijk. Of u nu gaat samenwonen, trouwen, een geregistreerd partnerschap aangaat of een eigen huis koopt, de notaris adviseert en behartigt uw belangen. Voor erven, schenking, het opstellen van een testament, voogdij, behandeling van nalatenschap, estate planning of een vlotte, maar wel zorgvuldige echtscheiding in de vorm van een flitsscheiding, kunt u eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een vereniging of stichting en bij de overdracht of overname van een BV of NV, zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor u biedt. Ons kantoor, met ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : gesloten
1e Paasdag : geslotenNotariële aktes:
Aandelenoverdracht, Appartementsrechten / splitsingsakte, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Echtscheiding / convenant, Erfpachtuitgifte, Fusies, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Koopakte, Management buy-outs, Onroerend goed overdracht, Ontbinding geregistreerd partnerschap, Opstalrecht, Reorganisaties, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Testament

Specialisatie:
Agrarische praktijk, Erfrecht, Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht, Scheepspraktijk, Veilingen

Doelgroep:
Bedrijven

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris

Werkgebieden:
Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Pin, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie