Selecteer provincie

Dikkie & Dik Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal en BSO 040-2939404: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Barrierweg 165
5622CM Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Kinderopvang Dikkie & Dik biedt persoonlijke en profesionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Bij ons staat het belang van het kind centraal. Tegelijkertijd bieden we ouders en verzorgers de gelegenheid om het ouderschap te combineren met hun werk, in de wetenschap dat hun kind professioneel wordt opgevangen in een prettige omgeving. Het uitgangspunt van Kinderopvang Dikkie & Dik is dat uw kind in een warme huiselijke sfeer een goede verzorging krijgt en alleen of samen met andere kinderen kan ontdekken, spelen en ontspannen.
Bij Kinderopvang Dikkie & Dik krijgt uw kind onder begeleiding van enthousiaste beroepskrachten volop kans zich te ontwikkelen. Hierbij stellen we de volgende kernwaarden centraal: kwaliteit, betrokkenheid, respect, duidelijkheid, openheid, verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Met onze manier van werken willen wij bereiken dat zowel de kinderen als de ouders/verzorgers zich prettig voelen bij ons.
Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een stimulerende omgeving die hen uitdaagt initiatieven te nemen. We bieden hen een prettige huiselijke omgeving waarin veiligheid en vertrouwen centraal staan en waar ze met leeftijdgenootjes in contact zijn.
Door goede communicatie met ouders/verzorgers willen we de thuissituatie van het individuele kind zoveel mogelijk benaderen. Kinderopvang Dikkie & Dik werkt actief samen met de partners uit de omgeving van het kind, zoals in eerste instantie ouders/verzorgers en daarnaast basisscholen en andere partners die in aanraking komen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.
Dagopvang/Peuterspeelzaal
Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Er zijn baby/dreumes groepen voor kinderen van 0-2 jaar en peutergroepen voor kinderen van 2 en 3 jaar. Het aanbod van activiteiten en spelmateriaal kan zo goed op de leeftijd van de kinderen worden afgestemd.Voor jonge kinderen is het belangrijk dat ze extra uitgedaagd worden en goed voorbereid zijn als ze naar de basisschool gaan. Daarom biedt Kinderopvang Dikkie & Dik een gericht aanbod voor peuters aan. De activiteiten die we aanbieden zijn erop gericht om verschillende ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Kinderen leren spelen en ontdekken op hun eigen niveau met leeftijdgenoten.
Buitenschoolse opvang
Voor en na school, in vakanties en op schoolvrije dagen verzorgen wij de opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. We bieden een uitgebreid en divers activiteitenprogramma aan. De buitenschoolse opvanggroepen zijn zo iOpeningstijden:
Maandag : 07:30 - 18:30
Dinsdag : 07:30 - 18:30
Woensdag : 07:30 - 18:30
Donderdag : 07:30 - 18:30
Vrijdag : 07:30 - 18:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
online aanmeldformulier, online informatie-aanvraagformulier

Vorm:
Buitenschoolse opvang, Crèche, Dagopvang, Flexibele dagopvang, Kinderdagverblijf, Naschoolse opvang, Peuteropvang, Peuterspeelzaal, Tussenschoolse opvang

Voorzieningen:
Buitenspeelruimte, Slaapruimte, Speelruimte binnen

Beleid en kwaliteit:
Gediplomeerd personeel, Medezeggenschap van ouders, Pedagogisch beleidsplan aanwezig, Vaste kinderleidsters

Betalingsmogelijkheden:
teruggave via belastingdienst: kinderopvangtoeslag