Selecteer provincie

Klerk Bloemsierkunst/Interieurbeplanting De 040-2441122: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Marconilaan 201
5612HS Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.de-klerk.nl

Wat wij doen:
Aankleding van uw huis of kantoor? De Klerk combineert de disciplines bloemsierkunst met interieurbeplanting. Hier zijn wij trots op! Bloemen en planten hebben bewezen het binnenklimaat op een positieve manier te bevorderen.
Vanaf 1950 hebben wij tal van relaties opgebouwd in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij verzorgen voor uiteenlopende organisaties en instellingen in de gehele BeNeLux de bloemsierkunst en interieurbeplanting. Bovendien kunnen wij op verzoek ook uw buitenbeplanting verzorgen.

Onze showroom aan de Marconilaan te Eindhoven is zes dagen in de week voor iedereen toegankelijk. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hier terecht voor een persoonlijk advies op het gebied van bloemsierkunst en interieurbeplanting

De Klerk is expert op het gebied van interieurbeplanting (inclusief hydrocultuur, kantoorplanten en kunstplanten) voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij denken verder dan de beplanting alleen. Naast een breed assortiment aan potten en plantenbakken, kunnen wij ook in het onderhoud van uw interieurbeplanting voorzien. Bij voorkeur adviseren wij levende planten (zoals o.a. hydrocultuur), maar niet iedere ruimte beschikt over voldoende licht. Daarom kunnen wij in dat geval kunstplanten als een goed alternatief aanbieden.

Ook bieden wij klanten de mogelijkheid aan om interieurbeplanting te leasen. Het verschil is enerzijds dat er sprake is van een andere betalings- en financieringsvorm, anderzijds blijven de interieurbeplanting en de plantenbakken eigendom van De Klerk. Na de leasetermijn kan er in overleg met De Klerk bepaald worden wat de verdere plannen zijn met de interieurbeplanting. Neem voor meer informatie hierover contact via het contactformulier.

Advies
De Klerk put uit jarenlange ervaring op het gebied van interieurbeplanting en hydrocultuur en heeft een enorme liefde voor groen! Vanuit de passie voor ons vak, zijn wij op de hoogte van de laatste trends.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00 Openingstijden showroom
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 08:00 - 17:00
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Beursaankleding

Snijbloemen:
Bloemsierkunst, Bruidsboeketten, Rouwarrangementen

Gelegenheid:
Bruiloft, Geboorte, Jubileum, Verjaardag, Ziekte

Aangesloten bij / Certificering:
MVO Nederland