Selecteer provincie

Hout BV Elektro-Service Van 040-2551330: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Croy 14
5653LD Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vanhoutelektro.nl

Wat wij doen:
Voortgekomen uit de elektrotechniek met het klassieke licht, kracht- en zwakstroom heeft van Hout Elektro-Service in de ruim 27 jaar dat zij bestaat, diverse specialismen aan haar mogelijkheden toegevoegd.

Daardoor zijn wij ontwikkeld tot één aanspreekpunt waar u met al uw wensen en vragen terecht kunt. U heeft dus ook maar met één bedrijf te maken hetgeen u vele voordelen biedt, en kunnen wij u van dienst zijn op een zeer breed technisch gebied.

Ons bedrijf bestaat uit een team van 8 personen die dagelijks met vol enthousiasme met hun werkzaamheden bezig zijn. "Teamwerk" en "de klant" staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij het woord "kwaliteit" centraal staat.

Persoonlijk contact en overleg met onze opdrachtgevers klinkt bij al onze medewerkers normaal in de oren en is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij beschikken over een ruime domotica-showroom. In deze showroom kunnen wij u uitstekend informeren en laten zien wat de mogelijkheden zijn op een breed elektrotechnisch vlak.

Genoeg redenen om in alle rust een bezoekje aan onze showroom te brengen en onder het genot van een kopje koffie of thee te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u alleen even wilt kijken naar bijvoorbeeld een bepaald soort schakelmateriaal of een bepaald soort verlichingsarmatuur kunt u altijd even bij ons langskomen. Indien één van onze technische mensen aanwezig is, zal deze met alle plezier u een en ander laten zien.

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 16:30
Dinsdag : 08:00 - 16:30
Woensdag : 08:00 - 16:30
Donderdag : 08:00 - 16:30
Vrijdag : 08:00 - 16:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenService:
Gratis offerte, Online offerte op te vragen.

Diensten:
Advies, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Data netwerken, Deuropeners, Domotica, Elektrotechnische installaties, Lichtmanagement, Noodstroomvoorzieningen, Overspanningsbeveiliging, Ventilatie, Vloerverwarming

Aangesloten bij / Certificering:
Sterkin, VCA, Uneto VNI, Geautoriseerd KONE Dealer