Selecteer provincie

J & S Bedrijfsdiensten BV 040-2552400: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
De Sleutel 14
5652AS Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


040-2552400

fax : 040-2551378

http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl

Wat wij doen:
J&S bedrijfsdiensten is al ruim 20 jaar sterk in schoonmaakwerk. We hebben een vlekkeloze reputatie als het gaat om schoonmaakonderhoud. Gewoon schoon is bij ons niet genoeg: wij presteren graag beter dan u van een schoonmaakbedrijf verwacht.

Het opbouwen van langdurige persoonlijke relaties met opdrachtgevers vinden wij belangrijk: we werken met een vast professioneel en gemotiveerd team en met vaste invalkrachten. Door onze 24-uurs calamiteitenservice zijn we continu inzetbaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Problemen worden zo snel en vakkundig verholpen.

We denken ook graag mee over gebouwenbeheer en -inspectie, de toepassing en het onderhoud van materialen. Voor nieuwbouw en renovatie. Van glasbewassing en gevelreiniging tot graffitiverwijdering en tapijtreiniging: voor ons is het vanzelfsprekend. Of het nu gaat om kantoren, industrie, recreatie, onderwijs of de zorgsector: wij zijn sterk in schoonmaakwerk!Service:
Calamiteitenservice 24/7

Diensten:
Anti-graffiticoating aanbrengen, Calamiteitenservice , Computerreiniging, Gebouwenbeheer, Gevelreiniging, Glazenwassen / Glasbewassing, Graffitiverwijdering, Hogedrukreiniging, Impregneren, Incidentele schoonmaak, Interieurverzorging, Kantinediensnten, Schoonmaakonderhoud, Tapijtreiniging, Vloeronderhoud

Doelgroep:
Bedrijven

Werkterrein:
Industriële gebouwen, Kantoren, Recreatie, Scholen, Zorginstellingen

Aangesloten bij / Certificering:
OSB, CROP, NEN 4400-1