Selecteer provincie

Strukton Van Straten BV 040-2597659: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Hastelweg 218
5652CL Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vanstraten.nl

Wat wij doen:
Strukton neemt de hele zorg voor gebouwen op zich, door verantwoordelijkheid te nemen voor het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud (zowel voor bouw als techniek). Ook de financiering kunnen we voor onze rekening nemen. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw primaire proces en bent u verzekerd van een comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving.

Nieuwbouw
Vooral voor grote projecten in complexe omgevingen is Strukton de uitgelezen partij, of het nu gaat om stations of hotels, ziekenhuizen, kantoren, scholen of studentenhuisvesting.
Strukton is sterk in innovatieve contractvormen als pps en dbfmo, ervaren in verantwoord en duurzaam bouwen en slim in de aanpak van onderhoud en beheer van technische installaties. Met de onderhoud- en beheerfase wordt in de ontwerpfase al rekening gehouden. Dit leidt tot keuzes die in de gebruiksfase kostenvoordeel en milieuvoordeel opleveren.

Bestaande bouw
Bestaande gebouwen revitaliseren we: we blazen ze nieuw leven in. En transformeren ze tot duurzame en moderne gebouwen. Dit kan met grondige renovatie of via het vernieuwen van de technische installaties. Samen met u zoeken we naar de beste afweging, waarbij verduurzaming hand in hand kan gaan met lagere huisvestingskosten.Diensten:
Onderhoud