Selecteer provincie

RUGO Logistics BV 0541-294984: open & loting, activiteiten vrije middel internationaal onderwijs.

Details

Adres
Marconiweg 3
7591HH Denekamp
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Rugo Logistics in Denekamp is gespecialiseerd in transport en distributie van en naar Oost- en Centraal Europa. Wij hebben een specialisatie opgebouwd naar o.a. Polen, de Baltische Staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne en Kazachstan. Naar deze bestemmingen kennen wij een regelmatig verkeer voor zowel groupage / deelpartijen als compleetladingen.
In alle landen hebben wij onze eigen partners met een eigen terminal waarop alle logistieke diensten verzorgd kunnen worden. Dit kan variëren van het inklaren van de zendingen tot het opslaan van uw goederen. Daarnaast nemen onze partners contact op met de ontvanger om de gehele inklaringsprocedure met elkaar af te stemmen zodat de zendingen zo min mogelijk vertraging oplopen. Deze terminals zijn uiteraard goed bewaakt en 24 uur per dag geopend.

Sinds november 2000 hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met transporten naar Roemenië, Bulgarije, Hongarije, Tsjechië, Slowakije en zelfs voormalig Joegoslavië. Ook in deze landen werken wij samen met partners welke alle logistieke diensten kunnen verzorgen. Een complete opsomming van onze diensten vindt u in onze Traffic list.

Op ons kantoor wordt u te woord gestaan door mensen met een brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening op Oost- en Centraal Europa. Deze mensen zijn regelmatig in desbetreffende landen geweest en kunnen u van deskundige informatie voorzien wat betreft uw logistieke problemen.

Rugo Logistics BV beschikt over een eigen goed geoutilleerde op- en overslagloods van 800 m2 om uw voorraden te beheren en weer te distribueren, of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, tijdelijke of permanente oplossingen.

Daarnaast kunnen wij voor u ook alle douanezaken regelen zoals bijvoorbeeld het opmaken van im- en exportdocumenten.

Verder hebben wij een 24-uurs binnenlanddienst tegen zeer concurrerende tarieven. Distributie en afhalingen in Nederland, België, Frankrijk en een groot deel van Duitsland kunnen wij u aanbieden tegen 24 tot 72 uur.

Rugo Logistics BV biedt tevens wereldwijde containertransporten aan. Wanneer het voor u gaat om een bestemming als Moskou, Rio de Janeiro of Los Angeles, kunnen wij u hiervoor een passende aanbieding maken.

Vanuit Nederland of Duitsland biedt Rugo Logistics BV u wekelijkse vertrekken aan naar de meeste Oosteuropese bestemmingen.

Ons kantoor in Denekamp ligt slechts 10 kilometer van de belangrijke West- Oost corridor E-30 / A-1 Oldenzaal – Osnabrück.Service:
compleetladingen, container transporten, deelpartijen, douanezaken regelen, groupage, online offerte aanvraag, transport, warehousing

Diensten:
Distributie, Douanezaken

Transportmiddelen:
Trailer

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving