Selecteer provincie

Schulte Technisch Installatiebedrijf

Details

Adres
Sombeekweg 11
7591AV Denekamp
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
TIB Schulte: Totaalinstallateur
Maak kennis met úw totaalinstallateur : Technisch Installatiebedrijf Schulte uit Denekamp. Wij zijn een dynamisch en innoverend bedrijf dat aandacht en zorg heeft voor uw technische installaties. Door ons brede dienstenpakket hebben wij voor al uw wensen een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat alles een match is en maken daarbij gebruik van duurzame en innovatieve toepassingen. Onze rol als adviseur neemt de laatste jaren daardoor enorm toe.

Onze kracht is de combinatie van innovatieve E- en W-installaties. Dat betekent, dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw installatiewerk. Ook betekent het, dat wij gebruik maken van de meest moderne technieken, zodat u verzekerd bent van optimale rendementen van uw installaties.
Doordat wij totaalinstallateur zijn, is er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden geen grijs gebied: wij dragen zorg voor alles. Het vormt de rode draad binnen ons bedrijf. Onze medewerkers zijn flexibel en klantgericht. Zij hebben allemaal hun eigen specifieke kennis en kunnen als team optimaal ingezet worden voor de complete E- en W-inrichting van uw woning of pand.

Duurzaam & Advies
Wij vinden het belangrijk om te investeren in duurzame oplossingen. Wij zorgen graag goed voor toekomstige generaties. Daarom onderscheiden wij ons door duurzame technieken toe te passen. Dat komt de levensduur en het levensonderhoud van het pand ten goede. Door fors in te zetten op duurzaamheid zijn wij samen met onze partners nummer één van Nederland op het gebied van zonnestroomsystemen. Samen met Zelziuz ontwikkelen wij producten en installaties die uw energiekosten drastisch kunnen reduceren! Kunt u nagaan hoeveel dat scheelt in uw portemonnee.

Als totaal installateur kunnen wij u dus veel bieden. Van het uitvoeren van alle soorten installaties tot de inrichting van uw sanitaire ruimten en van het onderhoud van uw ketel tot aan de gasleidingen. Veel belangrijker vinden wij nog, dat wij u met onze kennis optimaal kunnen adviseren. Samen werken we aan goede en mooie oplossingen. Afspraak is bij ons daadwerkelijk afspraak. Wij werken netjes en zorgvuldig met oog voor kwaliteit. Onze visie is uw meerwaarde.Service:
Alleen op afspraak, als u wilt kunt u een bezoekje brengen aan ons innovatieve pand., Gratis advies, Gratis offerte, wij geven u graag een toelichting over duurzame technieken en onze werkwijze.

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
CV ketel, Geiser, Leidingwerk, Luchtbehandeling, Moederhaard, Radiator, Sanitair, Stadsverwarming, Ventilatie, Vloerverwarming, Warmtepomp, Waterleiding

Diensten:
Installatie, Onderhoud, Storingsdienst

Betalingsmogelijkheden:
Faktuur