Selecteer provincie

College de OpMaat

Details

Adres
Larenseweg 127
1221CL Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


035-6950172

fax : 035-6953508
Christelijke school voor vmbo/lwoo

Wat wij doen:
College de OpMaat is een school waar leerwegondersteuning wordt gegeven in alle vier de leerjaren. Een school waar leerlingen een VMBO diploma halen. Een school waar ze weten hoe belangrijk het is om je veilig en gekend te voelen en waar ze begrijpen wat het is om moeite te hebben met leren.
Een kleine school waar in het eerste leerjaar de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs nog niet zo groot is. Een school waar leerlingen Op Maat, in kleine groepen in hun eigen tempo kunnen werken.
College de OpMaat maakt deel uit van St. CVO 't Gooi.

CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit - van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs - op vier vestigingen. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

Voortvloeiend uit de christelijke identiteit staan in de missie van CVO 't Gooi de volgende waarden centraal: ontwikkeling van eigen talent en dat van anderen, verbondenheid met elkaar en met de wereld om ons heen en zorg voor iedereen als persoon.

Talenten en interesses van kinderen verschillen. Daarom heeft CVO 't Gooi een breed en gevarieerd aanbod van opleidingen, vakken, lessen en activiteiten voor leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen en een fijne en leerzame schooltijd nastreven.
Als Topsport Talentschool kunnen de scholen van CVO 't Gooi specifieke voorzieningen bieden voor leerlingen die onderwijs en topsport combineren.
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenLeerwegen VMBO:
Basisberoepsgerichte leerweg

Extra aandachtsgebieden:
Bewegingsonderwijs, Muziek

Tweetalig onderwijs:
Duits, Engels

Sectoren VMBO:
Economie

Diensten:
Lessen

Opleidingsniveau:
VMBO, VWO