Selecteer provincie

Debbe BV / PelletPassie - KachelPassie: Kachels, Haarden & Schouwen

Details

Adres
Floris Vosstraat 31
1222HB Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij PelletPassie - KachelPassie

PelletPassie - KachelPassie is een onderdeel van Debbe BV Installatie & Loodgietersbedrijf, sinds 1967 een begrip in t Gooi & Omstreken.

Onze website www.pelletpassie.nl richt zich voornamelijk op biokachels die zeer energiezuinig en millieuvriendelijk branden op houtpellets

Pellets zijn kleine staafjes hout, gemaakt van zuiver houtafval. Het enige wat u hoeft te doen is een hoeveelheid pellets in het reservoir van de kachel te plaatsen. De kachel kan met een druk op de knop handmatig of door een klokprogramma worden opgestart en doseert geheel auto-matisch de verbranding. De kachel zorgt voor een gelijkmatige en reukvrije warmte. Vanwege het zichtbare vuur is het ook een sfeervolle aanwinst.

Houtpellets zijn zeer goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. Met het gebruik van een pelletkachel kan gemiddeld 50% bespaart worden op de standaard stookkosten. De kachels zijn eenvoudig en bijna overal te plaatsen vanwege de geringe rookgasdiameter van maar 80 mm.

U kunt bij ons terecht voor het leveren, installeren en onderhouden van diverse soorten verwarming systemen zoals Gasketels, Pelletkachels, Houtkachels, Gaskachels, Kolenkachels en zelfs hout gestookte fornuizen & ovens. Wij hebben diverse biokachels die ook uw c.v. kunnen verwarmen.

Daarnaast doen wij ook alle werkzaamheden m.b.t. Daken, Goten, Sanitair, Riolering, Bouw & Onderhoud en hebben wij onze eigen service dienst.

In onze showroom te Hilversum kunt u diverse HR combi-ketels, pelletkachels, thermostaten en radiatoren komen bezichtigen (op afspraak).

Voor het bezichtigen van overige kachels, haarden en schouwen of complete badkamers en een breed scala aan "A-keuze" sanitair, kranen, accessoires etc.. bent u van harte welkom bij de showrooms van onze groothandels, voor een afspraak bij betreffende groothandel kunt u contact met ons opnemen.

PelletPassie - KachelPassie
Floris Vosstraat 31
1222 HB HILVERSUM

Tel: 035-6421983
Mobiel: 06-53375281

www.pelletpassie.nl
www.debbe.nlOpeningstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Dinsdag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Woensdag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Donderdag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Vrijdag : 08:00 - 15:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Zaterdag : 00:00 - 00:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Zondag : 00:00 - 00:00 Gesloten.Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Online offerteaanvraag, Showroom aanwezig

Toegankelijkheid:
Begane grond

Productgroepen:
Accessoires, Fornuizen, Haarden, Kachels, Ovens, Rookkanalen, Sanitair, Schoorsteenkanalen, Schouwen, Sfeerverwarming, Verwarming

Diensten:
Advies, Dak & zinkwerk, Inspectie, Installatie, Maatwerk, Onderhoud, Plaatsen, Reparatie, Schoorsteenvegen, Verkoop, Vervangen

Soort haarden:
Bio ethanol haard, Buitenhaard, CV-haard, Design haard, Elektrische haard, Gashaard, Haard, Inbouwhaard, Open haard, Sfeerhaard, Tuinhaard

Soort kachels:
Gaskachel, Houtkachel, Kachel, Pelletkachel, Speksteenkachel, Standkachel, Tuinkachel, Voorzetkachel

Producten:
Haardhout, Kachelpijp, Kolen, Natuurstenen schouw, Pellets, Stijlschouw, Zonneboilers

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-VNI , S.E.I.