Selecteer provincie

Debbe BV Installatie- & Loodgietersbedrijf

Details

Adres
Floris Vosstraat 31
1222HB Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.debbe.nl

Wat wij doen:
Debbe BV is een all round installatie bedrijf en is sinds 1967 gevestigd in Hilversum, het familiebedrijf is overgegaan van vader op zoon.

U kunt tegenwoordig bij ons terecht voor het leveren, installeren en onderhouden van diverse soorten verwarming systemen zoals Gasketels, Pelletkachels (c.v. en/of lucht), Gaskachels, Houtkachels en zelfs Houtgestookte (c.v.) fornuizen & ovens. Daarnaast doen wij ook alle werkzaamheden m.b.t. Daken, Goten, Sanitair, Riolering, Bouw & Onderhoud en hebben wij onze eigen service dienst.

Wij zijn een erkend (S.E.I.) installatiebedrijf, lid van het Uneto/VNI en het Uneto/VNI Dakdekkers Gilde, Comfort / Select Dealer van Nefit, Remeha, Atag, Vaillant & Intergas verwarming & zonne energie systemen.

In onze showroom te Hilversum kunt u diverse HR combi-ketels, pelletkachels, thermostaten en radiatoren komen bezichtigen (op afspraak).

Voor het bezichtigen van kachels, haarden en schouwen of complete badkamers en een breed scala aan "A-keuze" sanitair, kranen, appendages etc.. bent u van harte welkom bij de showrooms van onze groothandels, voor een afspraak bij onze groothandels kunt u contact met ons opnemen.

Wij hebben ons tot doel gesteld om als bedrijf zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame & energie besparende middelen. Zo ook als de manier van verwerken bij onze clienten alsmede de levering van o.a. HR combi-ketels, de extreem besparende pelletkachels of ketels, Zonne energie systemen, airconditioning systemen met warmte pomp en onze dakbedekkingen met een levensduurverwachting die 2x langer is dan bij conventionele dakbedekkingen.

Het is ten alle tijden raadzaam om aan uw uitgaven te denken. Maar dat u kosten kunt besparen, waarbij u niets aan comfort hoeft in te leveren, of zelfs op vooruit gaat en gelijktijdig ook bijdraagt aan beter milieu, dat is bijna te mooi om waar te zijn. De mogelijkheden hiervoor zijn er inmiddels volop. Wij begeleiden, adviseren en offreren u graag in deze.

Wij zijn van mening dat de kwaliteit van onze diensten en de door ons geleverde producten op het hoogst mogelijke niveau behoren te staan. Wij zullen altijd een grote waarde hechten aan het persoonlijk contact met onze clienten en het leveren van een optimale service.

Debbe BV Installatie & Loodgietersbedrijf
Floris Vosstraat 31
1222 HB HILVERSUM

Tel: 035-6421980

www.debbe.nlOpeningstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Dinsdag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Woensdag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Donderdag : 08:00 - 17:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Vrijdag : 08:00 - 15:00 Showroom op afspraak (ook avond & weekend)
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Specialisatie:
Airconditioning, Boiler, Combiketel, Convector, Convectorput, CV ketel, Decorradiator, Designradiator, Gaskachel, Gasleiding, Geiser, Hoog Rendement (HR) ketel, Leidingwerk, Moederhaard, Radiator, Sanitair, Thermostaat, Ventilatie, Verbeterd Rendement (VR) ketel, Vloerverwarming, Warmtepomp, Waterleiding, Zonne-energie

Merken:
Atag, Bosch, Daalderop, Grohe, Henrad, Honeywell, Intergas, Itho, Jaga, Junkers, Kludi, Nefit, Radson, Remeha, Sphinx, Stelrad, Thermic, Ucosan, Vaillant, Vasco, Venlo, Villeroy & Boch, Wilux, Wisa, Zehnder

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Installatie, Onderhoud, Onderhoudscontract, Periodieke keuring installaties, Reparatie, Storingsdienst

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto - VNI, Stichting Erkenining Installatiebedrijf