Selecteer provincie

Dierenambulance Gooi en Vechtstreek

Details

Adres
Postbus 1429
1200BK Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Vervoer naar dierenarts en crematorium
Informatie over vermiste (huis)dieren
24 uur bereikbaar

Wat wij doen:
Al enige tijd zijn we ons naast ons gewone werk ook gaan toeleggen op het geven van voorlichting over de noodzaak en de werkwijze van een dierenambulance. Jaarlijks laten we rond dierendag een mailing uitgaan naar diverse scholen in ons werkgebied dat we graag enkele klassen willen bezoeken om de leerlingen wat te vertellen over ons werk. Door middel van mondelinge informatie, video, documentatie en het bezichtigen van de ambulance proberen we dan een beeld te schetsen van wat ons werk inhoudt.

Ook presenteren we ons op braderieën en verenigingsmarkten. Heeft u als buurtvereniging, school, speeltuin, dierenwinkel etc. een activiteit waar u ons bij wilt hebben?

De Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar dag en nacht hulp aan zieke en gewonde dieren.
Wij hebben drie ambulances die overdag en 's avonds in ons werkgebied rijden voor het helpen van dieren. Na een melding zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse om het dier te helpen.


Voor dieren in Nood
De dierenambulance is er voor huisdieren, zwerfdieren en in het wild levende dieren. Onder in het wild levende dieren verstaan wij dieren die vrij in de stad leven, zoals vogels, egels en eekhoorns. Zwerfdieren zijn dieren die buiten rondzwerven, maar eigenlijk een eigenaar zouden moeten hebben.


Waarvoor kunt u ons bellen

•U hebt een ziek, gewond of dood dier gevonden
•Uw huisdier is vermist
• Vervoer van u en uw dier naar dierenarts, dierenkliniek
•De zorg na overlijden van uw huisdier
•Om een verwilderde kat te vangen


Wat doen we niet
Gezond uitziende loslopende katten haalt de Dierenambulance Gooi en Vechtstreek niet op. Lees hierover meer onder loslopende katten.


Tussen 23:00 en 08.00
Rijden we alleen voor noodgevallen. Wanneer u een dier heeft of vindt dat niet direct in levensgevaar is, vragen wij u het tijdelijk bij u te houden tot wij de volgende ochtend bij u langs komen.


Specialiteiten:
crematie, begraven of afvoer (destructie), de telefonische registratie van vermiste en gevonden huisdieren, het treffen van voorzieningen ten behoeve van vogels en andere in het wild levende dieren, het verlenen van incidentele dierenhulp bij brand, sociale of andere problemen, het vervoer van gevonden, gewonde of zieke dieren, het vervoer van huisdieren in opdracht van particulieren, het vervoer van zwerfdieren naar het asiel, wij beschikken daartoe over een mortuarium., wintervoedering, stro op het ijs, bijten in het ijs e.d